С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни. разбрах

Майка На 40 Години

Резултати за майка на 40 години (10)

Аз никога няма да правя така!!!

Като стана майка аз никога няма да правя така!!! За кои неща познах, за за кои се „провалих“

Някога мнооого отдавна, когато се опитвах да си представя как един ден ще гледам своите деца, обичах да заявявам неща от сорта на: „Ако имам дъщеря, никога няма да я обличам в розово!“..... Е, за някои неща познах. Ето обаче за кои се „провалих“.

Бащите да играят с децата, а майките - да ги гледат

Бащите да играят с децата, а майките - да ги гледат

Бащите трябва да концентрират вниманието си върху игрите с децата си и да оставят на съпругите си грижите за потомството им...

Да станеш майка на 40 години

Да станеш майка на 40 години

Майка на 40 години не е ли прекрасно? На 40 години максимално сме се възползвали от безгрижието на младостта, професионалната кариера вече е добре очертана, доходите ни позволяват някои скромни луксове, намерили сме подходящия човек...

Силата на майчиния глас

Силата на майчиния глас

Може би ще се учудиш, че разполагаш с мощно терапевтично оръжие... твоят собствен глас! На света няма майка, която да не иска детето й да се чувства защитено, да е здраво, щастливо и да се справя с увереност с препятствията, които съпътстват неговото израстване. Това обаче е трудно постижим максимум, тъй като пред малкото човече неминуемо се оказва, че има препъникамъчета, които то понякога не може да преодолее само.

Майчиният инстинкт

Майчиният инстинкт

Чувството на свързаност между майката и детето се появява още, докато бебето расте в корема й и продължава през целия им живот.

Позитиви и негативи на ранното и късното родителство

Позитиви и негативи на ранното и късното родителство

Възрастта за първо дете се покачва. Сред 40-годишните жени се случва дори едната да разхожда внуче, а другата първата си рожба. Какви са ползите на ранното и късното майчинство?

Професия майка

30 истини за майката, които никой не ти казва

Какво те очаква, какво не можеш да очакваш и какво в крайна сметка се получава, когато гледаш дете? 30 истини за майката, които никой не ти казва ...или какво ще трябва сама да откриеш, когато постъпиш на тази длъжност.

5 тайни за майчинството, които татковците не знаят

5 тайни за майчинството, които татковците не знаят

Всяка майка има своите тайни. Тайни, свързани с възпитанието и отглеждането на детето, тайни, чрез които организира деня си ефективно, тайни, които й дават сили да продължава напред, въпреки че се чувства на предела на силите си. Благодарение на тези тайни, децата и таткото се чувстват обгрижвани и обичани.

Практични съвети за начинаещи майки

Практични съвети за начинаещи майки

Ако наскоро си родила своето дете, вероятно с него са се родили и куп въпроси. Предлагаме ти няколко практични съвета от опит, които могат да ти спестят време и да ти помогнат да навлезеш лесно в майчинството.

„Добрата майка“ – митове и факти

„Добрата майка“ – митове и факти

Всички искаме да дадем 100% от себе си, когато става въпрос за децата ни. А дали е нужно?


ОвенОвен

ТелецТелец

БлизнациБлизнаци

РакРак

ЛъвЛъв

ДеваДева

ВезниВезни

СкорпионСкорпион

СтрелецСтрелец

КозирогКозирог

ВодолейВодолей

РибиРиби